blended_learning_network_logonetwork

reteaua blended learning – asociatie la nivel European a expertilor in sisteme educationale de tip blended learning.

Aceasta asociatie cuprinde o serie de institutii de prestigiu cu profile complementare si care desfasoara activitati educationale ce promoveaza conceptul de blended learning. Pe de o parte, membrii acestei retele ofera consultanta, servicii si solutii tehnologice inovatoare pentru implementarea sistemelor de tip blended learning. Pe de alta parte, conceptele blended learning sunt aplicate chiar in institutiile partenere cu scopul formarii profesionale a personalului.

evenimente de tip blended learning

Reteaua blended learning organizeaza o serie de evenimente extrem de importante pentru promovarea si incurajarea aplicarii acestui concept educational, evenimente cum ar fi: simpozionul anual blended learning, premiile de excelenta in blended learning, precum is participarea in alte evenimente cu caracter profesional.
Membrii retelei blended learning sunt promotori sau participanti in numeroase proiecte cu finantare Europeana. De asemenea, reteaua ofera consultanta de specialitatea in promovarea proiectelor Europene sau participa ca partner in proiecte inovative.
Members Romania
Universitatea Tehnica Cluj - Napoca
Mircea Giurgiu
Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei
Str. G. Baritiu, Nr. 26 - 28,
400027, Cluj-Napoca

+40-264-401807
+40-264-591689

blended learning network | info@blended-learning-network.eu


Home | Contact | Imprint | Website © Internetagentur wukonig.com